Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2008 22:35 - Искам да тегля чертата.
Автор: keetlin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6200 Коментари: 5 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Цял ден мисля как искам да споделя с някого и все не мога да се сетя за подходящия човек. Не искам да злобея, не искам и да я плюя, не искам да я обвинявам, нито пък него. Никой не ми е виновен, а най-малко той. Никой не е длъжен да се съобразява с мен, въпреки, че понякога наистина ми се иска.
Не мога да си спомня и кога за последно се чувствах така предадена без да има причина. Запознали са се, харесали са се, хванали са се-какво толкова? Какво наистина?! Цял живот ли да чакам да ме види отново? Цял живот ли да съжалявам за постъпките си? Поне знам, че никога не би ме наранил умишлено.
Каква всъщност е историята? Човека на когото преди не толкова много време послветих пост с 14те причини да го обичам доведе снощи новата си приятелка. Не, че е нещо особено като ситуация. Това се случва хиляди пъти на ден с най-различни хора, но за мен е особено, защото за първи път видях момиче, с което наистина си отиват. Тя е хубава, смее се често и явно го харесва достатъчно много. На всичкото отгоре днес един колега каза, че е и страшно умна. Може да не е перфектна-такива хора няма, но е жената, която е с него.
Може би никога няма да свикна да го виждам с друга и никога няма да мога да забравя какво е да съм с него, но честно казано се радвам ако той е щастлив, а действително изглежда да е така.
Имам усещането, че всичко ме кара да плача, но всъщност не мога, защото знам, че това не ме прави нещастна. Кара ме да се чувствам добре това, че има човек който да го прави щастлив.
И определено не се опитвам да се изкарам много великодушна. Съвсем честно си признавам, че снощи злобях. Много. Сега ми е виновно, защото знам, че не съм била права. Признавам си и че за пръв път от повече от година се напих (2 бири са много когато не пиеш дори това). Смея да твърдя обаче, че само тези които бяха до бен и ме познаваха добре разбраха причината и това, че съм пияна.
Не бях танцувала от много време. Ужасяващо приятно е да излееш цялата си енергия, болка, тъга  и натрупвани с години чувства в три часа танцуване. Да знаеш, че живееш само за да се движиш в ритъма, че няма никой около теб за когото да ти пука на следващия ден така както в момента. С времето дори забравих защо пия и танцувам. Забравих и че ме боли. Забравих за тях двамата, за останалите. Бяхме само аз и ритъма.
Едно е да ти кажат утре ще вали, а друго е на следващия ден като излезеш да не си вземеш нарочно чадър и да се прибереш като мокра кокошка и кихаща. Така се получи и миналата нощ. Знаех, че няма да е сам, но си казах "Ще дойде сам, знае, че аз ще съм там. Ще чуя пак пулса вечерта като заспи, а аз пак ще изкарам почти цялата нощ без да спя". какъв невероятен ентусиаст съм, а? И дори нямам желание да пия повече. Нямам желание да слушам балади и да пуша цигара от цигара (... за цигарите излъгах). Просто не искам да ми пука и съм убедена, че както и преди ще си го наложа.
В момента имам желание само и единствено да излизам, да тичам, да слушам силно музика и да се запознавам с нови хора. Имам нужда и да знам, че някой ден, някъде ще намеря някой, на когото действително ще му пука и каквото и да става няма да ме остави да избягам както беше предния път.



Гласувай:
0



1. анонимен - Pojelavam ti nqkoi den naistina da ...
27.05.2008 19:00
Pojelavam ti nqkoi den naistina da namerish tova,za koeto mechtaesh.
цитирай
2. keetlin - Анонимен,
28.05.2008 21:25
чудя се защо ли тази реплика ми звучи толкова познато, че чак интонацията мога да чуя?
цитирай
3. hilkasqn - :))))
29.05.2008 18:19
Pojelavam ti nqkoi den naistina da namerish tova,za koeto mechtaesh.
НЕ Е 4ЕСТНО ПРОСТО НЕ Е ЧЕСТНО
цитирай
4. 404ka - Ах Миличка...
31.05.2008 16:08
Моето пожелание е не "някой ден", а в най-скоро време да намериш своята половинка в живота!!!
Успех!!!
цитирай
5. keetlin - 4o4ka,
31.05.2008 23:14
най- искрено ти благодаря за пожеланията!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: keetlin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4386168
Постинги: 25
Коментари: 623
Гласове: 545
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031